Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Καλώς σας βρήκα

Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

Σκέφτομουν να ανοίξω το δικό μου μπλογκ εδώ και κάποια χρόνια θα έλεγα, για κάποιο λόγο όμως το ανέβαλα συνεχώς. Μου ήταν πάντα δύσκολο να κρατήσω ημερολόγιο, από τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι, και έτσι είχα την εντύπωση ότι δεν θα τα καταφέρω. Τελευταία όμως όχι μόνο έχει αλλάξει αυτή η πεποίθηση μου αλλά νιώθω την ανάγκη να το ξεκινήσω. Νιώθω την ανάγκη να βάλω τις εσώψυχες σκέψεις μου κάτω, να τις αποθέσω σε εσάς που δεν με γνωρίζετε αλλά είμαι σίγουρη πως θα βρείτε πολλά κοινά μαζί μου. Ίδιες σκέψεις και παρόμοιους προβληματισμούς. Γλυκιές αναζητήσεις και στιγμές αγωνίας και αβεβαιότητας.

Πάντα έλεγα πως όλη μας η ζωή είναι ένα ταξίδι προς την γνώση με τελικό προορισμό την αυτογνωσία και αυτοβελτίωση. Σε αυτό το μακρύ και δύσβατο δρόμο υπάρχουν πολλοί συνταξιδιώτες. Άλλοι εμφανίζονται για λίγο και άλλοι μας συντροφεύουν σε ολόκληρη την διαδρομή. Όπως και να έχει, όλοι τους έρχονται για κάποιο λόγο και βάζουν το δικό τους λιθαράκι.

Ελπίζω οι αναζητήσεις μου να σας βοηθήσουν στον δικό σας δρόμο. Να σας δώσουν έμπνευση, τροφή, ώθηση ή ακόμα και ένα μικρό ίχνος συμπαράστασης αφού θα καταλάβετε πως δεν είμαστε μόνοι, όλοι τραβάμε ένα ανήφορο μαζί.

Καλώς ήρθατε!

5 σχόλια:

  1. καλώς την! Χρειαζόμαστε μια νεραϊδούλα να μας συντροφεύει με τις αναζητήσεις της! Ευχαριστώ και για την επίσκεψή σου στο blog μου. Θα χαρώ να λάβεις μέρος και στην κλήρωση για το δωράκι μου. Αναμένουμε, λοιπόν, να μας παρασύρεις στις σκέψεις σου κι από τα ενδιαφέροντά σου είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Καλή αρχή να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ!!!!!!
    ΛΙΓΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς ήρθες λοιπόν.
    Έκανες την αρχή και περιμένουμε τη συνέχεια. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν αποφασίσεις να αποκαλύψεις κάποια πράγματα για σένα, contact me.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς ήρθατε όλοι! Περάστε να σας κεράσω κάτι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή